De aanvraag van uw visum naar China

Het aanvragen van een Visum naar China is voor u niet een alledaagse bezigheid. Maar het is noodzakelijk alvorens u de reis naar China gaat maken. De aanvraag nemen wij graag voor u uit handen , voor u een zorg minder.

Voor de aanvraag van een visum naar China hebben wij de volgende zaken van u nodig:

  • Een recente kleuren pasfoto – Let op dezelfde voorwaarden gelden als bij de aanvraag van een paspoort
  • Een geldig paspoort, minimaal 6 maanden geldig bij aanvraag voor 1 entry. 1 jaar geldig bij 2 entries
  • Uw paspoort moet nog minimaal 2 lege bladzijdes bezitten, naast elkaar
  • Uw prive adres + postcode + plaats
  • Gegevens van 1 familielid:naam/relatie met deze persoon, zijn/haar nationaliteit en beroep
  • Tickets van uw reis (indien u tickets elders heeft gekocht)
  • Hotelbevestiging voor uw verblijf in China

Kosten normale aanvraag:

– 1 entry 30 dagen (binnen 3 maanden te gebruiken), kosten 181,45 euro
– 2 entry 30 dagen (binnen 3 maanden of 6 maanden te gebruiken, afhankelijk van de periode tussen uw 1ste en 2e reis) 181,45 euro

Aanvraagduur: min. 4 werkdagen

Paspoort kan:
– Opgehaald worden op ons kantoor
– Teruggestuurd worden per garantiepost, kosten 10,- euro
– Bij Avia Partners op de luchthaven worden afgegeven, kosten 20,- euro

Visum naar China aanvragen

  • Hoe vaak wilt u het land inreizen?